Společnost KXN CZ, s.r.o. disponuje speciality s více jak 25-ti letou zkušeností z více jak 2000 zrealizovaných laboratoří, odborných učeben vybavení škol.

Naši specialisti Vám poradí ve Vašem řešení. Displeje můžete mít jak dotykové tak nedotykové.

Profesionální displeje řady nedotykové jsou ideální do učeben jako zobrazovače, na kterých můžete zrcadlit obraz například z notebooku či jiného zařízení. Využití je však možné i v halách nebo recepcích. Dodáváme nedotykové displeje ve standardních rozměrech uhlopříček: 55", 65", 75", 86" a 98".

V recepcích, halách či chodbách zobrazujte informace po svém. S vestavěným přehrávačem médií a funkcí plánování můžete vytvářet, upravovat a plánovat vlastní seznamy stop médií a zobrazovat obsah v určité datum nebo čas.

Inspirujte studenty a pedagogy inovativními vizuálními řešeními pro všechny typy prostor, od učeben až po velké přednáškové sály. 

Přijměte budoucnost vzdělávání pomocí špičkových řešení a technologií, díky nimž je učení a výuka zábavnější, interaktivnější a efektivnější. Učiňte učení ve velkých prostorách intimnějším a osobnějším díky velkým displejům, které inspirují, zaujmou a zaujmou studenty, a to i ze zadních řad.

Hybridní učebny: S cloudovou digitální tabulí, řadou vestavěného vzdělávacího obsahu a možnostmi videokonferencí připravte, doručte a zapojte své studenty jako nikdy předtím.

Učení se smíšenou realitou bez náhlavní soupravy: S řešením MR společnosti Optoma vytvářejte pohlcující a zážitkové lekce, které studentům pomohou rychle pochopit složité koncepty.

Digitálně propojený kampus: Pomocí AIO LED displejů, profesionálních projektorů a profesionálních displejů vytvořte areál, který povzbudí k učení, informuje každého a udělá dojem na návštěvníky.

Zjednodušte komunikaci v rámci vaší školy či celého Vašeho kampusu pomocí řešení Optoma a zajistěte, aby všichni byli informováni o nejnovějších oznámeních, událostech a dalších.

Displeje mají intuitivní uživatelsky přívětivý software pro práci v souladu se způsobem vaší prezentace a spolupráce.

Připojte se globálně. Týmy nyní mohou sdílet a komentovat prezentace současně na interaktivních plochých displejích Optoma (řada 5) a neinteraktivních profesionálních displejích (řada N).

Platforma Solution Suite (OSS) zahrnuje Whiteboard, kde si uživatelé mohou v reálném čase prohlížet změny projektů, které probíhají. Uživatelé potřebují připojit klávesnici a myš, aby mohli plně využít interaktivní funkce řady nedotykového displeje.

Připojte jakékoli zařízení. Bezdrátově vysílejte, sdílejte nebo streamujte svůj obsah pomocí Display Share. Obrazovka zrcadlí vysoce kvalitní obrázky, videa, dokumenty a zvuk z vašeho smartphonu, notebooku nebo PC – to vše pouhým stisknutím tlačítka.

Přinést si vlastní zařízení nebylo nikdy jednodušší.

Podporujte týmovou spolupráci v hybridním pracovním prostředí s využitím řešení pro videokonference a umožněním přístupu k obsahu z libovolného místa.

Displej přináší mnoho východ:

Prémiový displej s vynikajícím jasem, filtrem s nízkým obsahem modrého světla a technologií bez blikání. Exkluzivní software Whiteboard and Display Share a vestavěné aplikace pro sdílení souborů a správu zařízení. Optimalizováno pro konferenční řešení, jako jsou webové kamery, reproduktory Bluetooth a motorizované vozíky. Podporuje orientaci na výšku i na šířku. Provoz 24/7 pro nepřetržitou funkčnost.

Energeticky účinný design pro optimalizaci úspory energie – ideální pro nepřetržitý provoz. Funkce automatického vypnutí, když není detekován žádný vstup = naprostá starost pro správu velkého počtu profesionálních displejů. Nastavení jasu – Okamžitě upravte úrovně jasu tak, aby vyhovovaly okolí, čímž zajistíte optimalizaci spotřeby energie. Špičková spotřeba energie 0,5 W v pohotovostním režimu - Čtení k použití stisknutím tlačítka bez zbytečné spotřeby energie. Snižte spotřebu energie a provozní náklady s cloudem OMS – Vzdáleně programujte a plánujte použití zařízení pouze během primární provozní doby. Ekologické balení - Vyrobeno z 99 % z recyklovatelných materiálů.

Školy mohou mít důvěru ve schopnost svých IT manažerů poskytovat vzdálenou podporu pomocí řešení Optoma Management Suite (OMS)™. IT manažeři mohou snadno monitorovat a diagnostikovat problémy související s jakýmkoli displejem Optoma AV a zajistit, aby zaměstnanci nezůstali bez pomoci. Společnosti mohou také nastavit výstrahy a vysílat nouzová oznámení.

 

  Ing. Zdeněk Kotek za firmu KXN CZ, s.r.o. ucebny@kxn.cz

https://www.kxn.cz/clanky/displeje-nedotykove