Každá škola má kanceláře. Kanceláře slouží nejen ke kancelářské práci, ale i na jednání s návštěvami a rodiči. Podle požadavků a užívání uzpůsobujeme celou koncepci kanceláří na škole.

Společnost KXN CZ, s.r.o. disponuje speciality s více jak 25-ti letou zkušeností z více jak 2000 zrealizovaných laboratoří a odborných učeben a vybavení pro školy.

Navrhujeme kanceláře podle Vašich představ a požadavků. Vše řešíme komplexně na klíč nebo podle Vašeho požadavku Vám vyrobíme pouze nábytek. Stoly, skříně, židle a další vybavení vyrábíme od standardního až po exkluzivní provedení.                       

Zhotovíme elektroinstalaci či nové osvětlení, včetně revizí, popřípadě drobných stavebních úprav a obkladů. Položíme podlahovou krytinu, vymalujeme, namontujeme stoly, nábytek, skříně. Rovněž nainstalujeme přistínění a další vybavení. Pro případ, že si zhotovíte přípravné práce sami, vyrobíme Vám nábytek, popřípadě provedeme instalace a dodáme požadované vybavení. Poradíme jak na to.  

V kancelářích umísťujeme kancelářské stoly většinou s kontejnery s možností výběru z různých tvarů a velikostí. V kanceláři může být i jednací pult, nástavby na stolech nebo stolní paravany. K tomuto stolu pak dodáme pohodlnou kancelářskou židli či křeslo. Většinou ke stolu vyrobíme a namontujeme i jednací stůl se židlemi. V některých případech montujeme i menší kuchyňský koutek pro přípravu kávy. Součástí je i věšák či věšáková stěna nebot šatní skříň. Vyrobíme a umístíme skříňky a skříně na dokumenty a šanony. 

Součástí celého řešení sborovny pak dodáváme i plánavací rozvrhovou tabuli. Vyjímkou nejsou ani nástěnky. Na podlahu pokládáme koberec nebo vinilovou podlahu, řešíme osvětlení i výmalbu.

Každá kancelář musí být uzpůsobena způsobu užívání a konkrétních potřeb. Je nutné správně navrhnout celé řešení podle konkrétního používání a provozu. Musí se myslet na vhodné uspořádání, vybrat ten správným nábytek, s vhodnými rozměry, ale i navrhnout instalace rozvodů elektřiny a internetu.

Stoly a skříně vyrábíme v jakýchkoli rozměrech, provedení a materiálech včetně možnosti širokého výběru dekorů materiálů. Vyrábíme i nábytek podle Vašeho návrhu.

 

Celá koncepce kanceláří může mít více variant. V případě Vašeho zájmu Vám naši specialisté u Vás na škole představí možná řešení na základě zjištění stávajícího stavu a Vašich požadavcích. Vše je závislé na velikosti a členění místnosti a samozřejmě i finančních možnostech školy.


Ing. Zdeněk Kotek za firmu KXN CZ, s.r.o.

19143Q-IMG_237713049C-00122013-IMG_336221063-IMG_201720221-IMG_019117209-00120008A-IMG_070719143I-IMG_242219143O-DSC00283
https://www.kxn.cz/clanky/kancelare