Počítačové učebny navrhujeme, vyrábíme a montujeme na klíč. Na základě našich dlouholetých zkušeností ze škol můžeme tvrdit, že převážná většina škol chce počítačovou učebnu s výhledem do budoucnosti a co nejvíce odolnou vůči žákům. Tomu také nasvědčuje trend za poslední léta, kdy stále více stoupá zájem o učebny, kde firma KXN CZ, s.r.o. veškeré rozvody chrání tak, aby žáci s nimi nemohli manipulovat.

Společnost disponuje speciality s více jak 25-ti letou zkušeností z více jak 2000 zrealizovaných laboratoří a odborných učeben.

Srdcem vyráběných učeben firmou KXN CZ, s.r.o. je učitelské pracoviště, ve kterém vyučující má pohodlně přístupné veškeré ovládací prvky celé učebny. Součástí učitelského pracoviště je i multimediální centrum.

Žákovská pracoviště vybavujeme z pravidla stoly s uschovanými prvky. Vyrábíme širokou řadu stolů, včetně atypických stolů na míru.
V žákovských pracovištích zhotovujeme rozvody elektroinstalace i signální rozvody. Celkových řešení žákovských pracovišť Vám nabídneme širokou celou řadu. Pracovníci firmy KXN CZ, s.r.o. Vám mohou pomoci a poradit v celkovém řešení takové učebny.

Do učeben nejen vyrábíme nábytek, ale zhotovujeme je komplexně a to včetně instalací a ostatních úprav podle potřeby. Na začátku je jistě důležité zvážit, jakým způsobem bude Vaše učebna využívaná a k jakému účelu bude sloužit. pro vyšší využití učebny realizujeme stoly s výsuvnými učebnami a tím učebna umožňuje širší využití.

Počítačová učebna může mít více účelů. Používat ji lze k výuce nejen informatiky ale i například českého jazyku, matematiky, biologie a jistě budete souhlasit, že výpočetní techniku lze využít téměř ve všech předmětech. Součástí takovéto učebny musí být i kvalitní pasivní displej do úhlopříčky 98" na zobrazování nebo interaktivní displej, který umožňuje širší využití. Tato nová technologie umožňuje zobrazovat velký obraz, aby žáci viděli i z poslední řady v učebně. Trendem současnosti je umístit displej na sestavu s tabulí s možností vysouvat displej pod strop.

Dříve používaný dataprojektor již ustupuje. Displej umožní nové pojetí výuky. Vyučovací hodina je pak o poznání zajímavější a žáky jistě zaujme. Součástí pak také bývá i ozvučení soustavou 2 nebo i více reproduktorů. Do systému interaktivní výuky patří například i hlasování, které Vám umožňuje zjistit například názor žáků a zhotovit rychle test. Uspořádání celé multimediální učebny včetně nábytku a všeho vybavení s technikou, řešíme podle místních podmínek a požadavků. V nové učebně také řešíme úložný prostor. Do učeben vyrábíme také skříně na pomůcky.

Některé školy požadují pouze nainstalovat nábytek a dataprojektor. Převažuje však požadavek na komplexní řešení takové učebny.

Současně při rekonstrukci Vaší učebny Vám pracovníci firmy KXN CZ, s.r.o. zhotoví instalaci elektřiny včetně revize. Při rekonstrukci zpravidla i zhotovujeme stavební úpravy, elektroinstalaci, osvětlení, signální rozvody, podlahovou krytinu, malování, instalujeme tabule a multimediální techniku, včetně interaktivního dipleje či projektoru a ozvučení.

Mimo dalšího vybavení vyrábíme a montujeme standardní i atypický nábytek pro žáky včetně multimediálního centra pro vyučující. Instalujeme různé typy zatemnění učeben i osvětlení.

Současně Vám vyřešíme akustiku učebny, aby doba dozvuku a srozumitelnost v učebně vyhovovala současným normám. Vyrábíme akustické panely pro vyšší pohodu při výuce. Na základě navrhnutého řešení celé učebny a podle Vašich finančních možností řešíme koncepci celé Vaší učebny na míru.

Učebnu Vám zhotovíme na klíč a to komplexně ale máme i systém výstavby učebny po etapách, pro případ omezených finančních prostředků. Pak Vám zhotovíme učebnu po částech tak, že můžete učit po každé zhotovené etapě a během několika let budete mít celou učebnu zrekonstruovanou.

V případě Vašeho zájmu nás zkontaktujte. Ve firmě KXN CZ, s.r.o. Vám dodáme nejen učebnu, ale i poskytneme poradenský servis a budete moci využít ostatní služby a výhody, které poskytujeme našim zákazníkům.

21034ZA-IMG_E952820207C-IMG_186818066B-00221006-IMG_211820051-IMG_028920164A-IMG_E6954
https://www.kxn.cz/clanky/pocitacova-ucebna