Ředitelny jsou důležitou součástí každé školy. Ředitelna slouží nejen ke kancelářské práci, ale i na jednání s návštěvami a rodiči. Je to reprezentativní místnost školy. Podle požadavků a užívání ředitelny uzpůsobujeme celou koncepci.

Společnost KXN CZ, s.r.o. disponuje speciality s více jak 25-ti letou zkušeností z více jak 2000 zrealizovaných laboratoří a odborných učeben a vybavení pro školy.

Navrhujeme ředitelny podle Vašich představ a požadavků. Ředitelny řešíme komplexně na klíč nebo podle Vašeho požadavku Vám vyrobíme pouze nábytek. Stoly, skříně, židle a další vybavení vyrábíme od standardního až po exkluzivní provedení.                       

Zhotovíme elektroinstalaci či nové osvětlení, včetně revizí, zhotovíme stavební úpravy, obklady, položíme podlahovou krytinu, vymalujeme, namontujeme stoly, nábytek, skříně, nainstalujeme interaktivní displej. Rovněž nainstalujeme přistínění a další vybavení. Pro případ, že si zhotovíte přípravné práce sami, vyrobíme Vám nábytek, popřípadě provedeme instalace a dodáme požadované vybavení. Poradíme jak na to.  

V ředitelně umísťujeme hlavní manažerský stůl například s kontejnery s možností výběru z různých tvarů a velikostí. K tomuto stolu pak dodáme manažerské křeslo. Většinou ke stolu vyrobíme a namontujeme i jednací stůl se židlemi. V případě, že to velikost místnosti dovolí umístíme v ředitelně i konferenční stolek s křesílky či sedací soupravou. V některých případech montujeme i menší kuchyňský koutek pro přípravu kávy. Součástí je i věšák či věšáková stěna nebot šatní skříňVyrobíme a umístíme skříňky a skříně na dokumenty a další vybavení.

Součástí celého řešení sborovny pak dodáváme i plánavací rozvrhovou tabuli, popřípadě pro porady interaktivní displej. Vyjímkou nejsou ani nástěnky. Na podlahu pokládáme koberec nebo vinilovou podlahu, řešíme osvětlení i výmalbu. Pro komfortnější řešení ředitelny instalujeme i akustické obklady stěn.

Celá ředitelna musí být uzpůsobena způsobu užívání a konkrétních potřeb. Je nutné správně navrhnout celé řešení podle konkrétního používání a provozu. Musí se myslet na vhodné uspořádání, vybrat ten správným nábytek, s vhodnými rozměry, ale i navrhnout instalace rozvodů elektřiny a internetu.

Stoly a skříně vyrábíme v jakýchkoli rozměrech a materiálech včetně možnosti širokého výběru dekorů materiálů. Vyrábíme i nábytek podle Vašeho návrhu. Celá koncepce ředitelny může mít více variant. 

V případě Vašeho zájmu Vám naši specialisté u Vás na škole představí možná řešení na základě zjištění stávajícího stavu a Vašich požadavcích. Vše je závislé na velikosti a členění místnosti a samozřejmě i finančních možnostech školy.


Ing. Zdeněk Kotek za firmu KXN CZ, s.r.o.

20243-IMG_055820243-IMG_057713049C-00118225-00122013-IMG_336221063-IMG_2012
https://www.kxn.cz/clanky/reditelny