Zasedací místnost slouží k jednání menšího počtu lidí. Většinou zde probíhá presentace pomocí AV techniky s ozvučení reprodukovaným zvukem nebo přednáší předsedající, popřípadě zde probíhají videokonference. Zasedací místnosti slouží k representaci firmy a důležitým jednáním s Vašimi partnery.

I takovéto místnosti musí být řešeny komplexně a to od nábytku, podlahové krytiny přes AV techniku, zobrazování pomocí displeje nebo dříve dataprojektoru, ozvučení, řídící jednotky, která ovládá celé vybavení místnosti, vybavení pro videokonference, elektroinstalace a rozvody signálů, akustika místnosti osvětlení, přitemnění nebo zatemnění a další vybavení.

Podle tvaru a rozměru, způsobu využití Vaší jednací místnosti a Vašich potřeb a představ Vám navrhneme, vyrobíme a nainstalujeme vybavení Vaši místnosti.

Podle úrovně, jak svoji firmu potřebujete presentovat, Vám vyrobíme nábytek, včetně akustického řešení interiéru. Vyrobíme Vám rezonátorové obklady z masivního materiálu, dýze, laminátu či ses tříkaným povrchem. Jednací stůl vyrobíme v jakémkoli tvaru a materiálu, ke stolu dáme designové židle atd. Vše je pak uzpůsobeno celkovému vybavení včetně instalací techniky.

Ing. Zdeněk Kotek za firmu KXN CZ, s.r.o.

https://www.kxn.cz/clanky/reseni-akustiky-v-zasedacich-mistnostech