Šatny slouží ve školách pro ukládání oblečení a bot žáků. Tyto prostory jsou zpravidla u vstupů do škol. Mimo šaten pro celou školu nebo pro mateřskou školu vybavujeme také šatny u tělocvičen, sportovních hal atd. 

Společnost KXN CZ, s.r.o. disponuje speciality s více jak 25-ti letou zkušeností z více jak 2000 zrealizovaných laboratoří a odborných učeben, vybavení pro školy.

Nové technologie najdeme ve školách již téměř všude. Nicméně knížky a sešity mají nejen na základních školách stále své uplatnění. Z tohoto důvodu žáci nosí těžké baťohy, které nemají pozitivní přínos na jejich zdraví. Sešity a učebnice si žáci mohou nechat v šatních skříňkách. Toto řešení nabízejí skříňky vyráběné společností KXN CZ, s.r.o., kde si mohou ukládat a uzamknout i osobní věci. Úzké skříňky se vejdou témeř všude, ve vstupních halách, v širších postranních chodbách.

Šatní skříňky jsou umístěny u vstupů škol a tak jsou znakem modernizace a přístupu každé školy. Nejedná se jen o praktickou funkci skříněk, ale i zvýšení atraktivity školy v očích rodičů a návštěvníků.

Zpravidla vyrábíme šatní skříňky z laminované dřevotřísky se spodním roštěm a odvětráváním. Podle požadavku mohou být i s kompaktních desek. Další variantou šatních skříněk je provedení s gumovými podložkami na boty. Nejčastější řešení skříněk vybavení s háčky na oblečení s poličkami. Důležité pak je zvolit i druh zamykání. Vyrábíme různé kombinace zamykání podle požadavků. Ve školách nejčastější systém, který dodáváme je pro vysací zámky. Nabízíme další možnosti zámků s vestavěným zámkem na klíč, zámky na čipy či karty, až po zámky na mince, které pravidla vyrábíme  pro šatny sportovních hal či bazénů. Do škol dodáváme i kovové skříňky.

Ke skříňkám mohou být zakomponovány i lavičky na sednutí pro přezouvání žáků, popřípadě mohou být lavičky i volně postaveny mezi skříňkami, a to vše podle dispozice místnosti. Lavičky vyrábíme v barevné kombinaci se šatními skříňkami. Barevné řešení skříněk a laviček vyrábíme například podle členění tříd nebo podle Vaší představy v jiné kombinaci. Skříňky pro Vás vyrobíme nejen v jakékoli kombinaci barev ale i rozměrů a provedení.

Pracovníci firmy KXN CZ, s.r.o. Vám navrhnou vybavení v požadovaném barevném provedení a můžeme Vám vyrobit skříňky ze širokého výběru materiálů. Mimo skříněk do šaten dodáváme i různé lavičky, věšáky a další vybavení. Podle celkového prostoru pak navrhneme uspořádání pro potřebný počet žáků.

 

Chcete-li řešit výstavbu nebo rekonstrukci šaten, dovolte nám Vás navštívit a my Vám na základě letitých zkušeností navrhneme celkové řešení. Zdarma k Vám přijedeme, prohlédneme a zaměříme daný prostor. Projednáme s Vámi Vaše požadavky a představu. Na tomto základě navrhneme celkové řešení Vaší šatny.

 

Ing. Zdeněk Kotek za KXN CZ, s.r.o.

22155D-00117095-05813135-02613049D-00123026-IMG_899117095-00416220-016
https://www.kxn.cz/clanky/satny