Každá škola má sklady. Sklady slouží nejen k ukládání čistících prostředků, ale i k ukládání předmětů u učeben. Podle požadavků a užívání uzpůsobujeme celou koncepci skladů na škole.

Společnost KXN CZ, s.r.o. disponuje speciality s více jak 25-ti letou zkušeností z více jak 2000 zrealizovaných laboratoří a odborných učeben a vybavení pro školy.

Navrhujeme sklady podle Vašich představ a požadavků. Vše řešíme komplexně na klíč nebo podle Vašeho požadavku Vám vyrobíme pouze nábytek. Regály, skříně a další vybavení vyrábíme v jakýchkoli rozměrech a různých materiálů. Velmi často řešíme sklady u polytechnickéch učeben na ukládání materiálu a nářadí, kde je požadavek na vysokou únosnost. Do skladů pro informatiku instalujeme více závěsných systémů. Každý sklad má svá specifika a podle nich navrhneme celou koncepci.                      

Zhotovíme elektroinstalaci či nové osvětlení, včetně revizí, popřípadě drobných stavebních úprav. Položíme podlahovou krytinu, vymalujeme, namontujeme regály, nábytek, skříně. Rovněž nainstalujeme přistínění a další vybavení. Pro případ, že si zhotovíte přípravné práce sami, vyrobíme Vám nábytek, popřípadě provedeme instalace a dodáme požadované vybavení. Poradíme jak na to.  

Ve skladech umísťujeme pevné kovové regály, většinou i skříně s možností výběru z různých tvarů a velikostí. Ve skladu mohou být i různé typy závěsných systémů na ukládání věcí. Do skladů a archivů vyrobíme a umístíme skříňky a skříně na dokumenty a na šanony. 

Na podlahu pokládáme většinou vinylovou podlahu, řešíme osvětlení i výmalbu.

Stoly, regály a skříně vyrábíme v jakýchkoli rozměrech, provedení a materiálech včetně možnosti širokého výběru dekorů materiálů. Vyrábíme i nábytek podle Vašeho návrhu.

Celý sklad může mít více variant. V případě Vašeho zájmu Vám naši specialisté u Vás na škole představí možná řešení na základě zjištění stávajícího stavu a Vašich požadavcích. Vše je závislé na velikosti a členění místnosti a samozřejmě i finančních možnostech školy.


Ing. Zdeněk Kotek za firmu KXN CZ, s.r.o.

https://www.kxn.cz/clanky/sklady