Každá škola má téměř v každé místnosti skříně. Skříně KXN CZ, s.r.o. slouží nejen k ukládání pomůcek v učebnách a kabinetech, ale i k ukládání dalších předmětů, třídních knih, šanonů a dalších předmětů v celé škole. Podle požadavků a užívání uzpůsobujeme skříně pro každu školu individuálně.

Společnost KXN CZ, s.r.o. disponuje speciality s více jak 25-ti letou zkušeností z více jak 2000 zrealizovaných laboratoří a odborných učeben a vybavení pro školy.

Jsme výrobní společnost, která vyrábí nábytek a skříně podle Vašich představ a požadavků. Skříně a další vybavení vyrábíme v jakýchkoli rozměrech a jakýkoli materiálů.

Skříně vyrábíme vysoké, střední, nízké, nástavby, závěsné a další. U nás si vyberete nejen ze široké škály rozměrů a provedení, ale skříně vyrábíme se sokly, na nožičkách i kluzácích, popřípadě na kolečkách.

U našich skříní oceníte jejich pevnost a stabilitu. Skříně v naší výrobě přímo kompletujeme. Záda skříní jsou vždy v celku z jednoho pevného kusu, přes celou šířku skříní. Na základě požadavku vyššího zatížení vyrábíme police i větší tloušťky než 18 mm.

Všechny hrany olepujeme ABS hranami technologií PUR.

Vyrábíme jiný typ skříní do učeben a kabinetů, jiný do sboroven a jiný do kanceláří a ředitelen. Naše skříně mohou sloužit jako registračky, mohou být s policemi, nosítky, plastovými miskami, zásuvkami, otevřené, s plnými dvířky, s dvířky skleněnými s rámečky, skleněnými, s roletami a s dalšími variantami. Máme pro Vás mnoho dalších variant od šatních skříní, vestavěných skříní a sestav se skříněmi s posuvnými žebříky atd. POdle typu skříní vyrábíme provedení s naloženými i vloženými stropy a dny.

Skříně vyrábíme z jakýchkoli dekorů a materiálů se zámky i bez zámků.

Vyrábíme atypové skříně v jakýchkoli rozměrech, členění a provedení za cenu standardních skříní. Vše vyrábíme na nejmodernější technologii a pokud máte přání můžete si zvolit jakékoli rozměry, členění či matreiál. 

Mimo standardního provedení vyrábíme skříně i v provedení EXKLUZIVE.

 Stačí nás kontaktovat. My Vám vyrobíme podle Vašeho přánítu správnou skříň.

 Ing. Zdeněk Kotek za firmu KXN CZ, s.r.o. ucebny@kxn.cz

https://www.kxn.cz/clanky/skrine