Jsme divize firmy KXN CZ, s.r.o. specializující se na odborné učebny, posluchárny, laboratoře, auly a celkové vybavení pro školy. Učebny nejen navrhujeme, ale i vyrábíme a dodáváme na klíč. Společnost KXN CZ, s.r.o. disponuje speciality s více jak 25-ti letou zkušeností z více jak 2000 zrealizovaných laboratoří a odborných učeben. Do oblastí robotické učebny a robotické laboratoře vyrábíme nejen stoly pro žáky, ale i speciální stoly a plochy pro roboty, programování a učebny - dílny s 3D tiskem.                                   

Učebny a laboratoře robotiky řešíme komplexně. Navrhneme Vám optimální rozmístění a provedení celé učebny robotiky podle Vašich pořadavků a představ. Stoly a skříně vyrábíme v jakýchkoliv rozměrech, provedení, materiálů a dekorech.

Stoly pro žáky vyrábíme většinou v provedení s kovovými konstrukcemi, ve variantě s výsuvnými počítači s ovládáním z místa učitele. Stoly vyrábíme ve standardním provedení nebo v provedení hnízd. Pro roboty vyrábíme speciální skříně s boxy.

Učebny robotiky a laboratoře robotiky vybavujeme nejen nábytkem a stavebnicemi, se kterými si žáci vyzkouší své manuální zručnost a mohou si i vyzkoušet funkčnost sestaveného robotu. Navrhujeme komplexní řešení robotických učeben od osvětlení, stoly a úložné prostory, sklady a zázemí až po podlahu, odhlučnění a akustiku, elektroinstalaci, datové rozvody atd.

V laboratoři robotiky instalujeme interaktivní displej, který v rámci digitalizace učebny- laboratoře nesmí chybět. Robotické učebny vyrábíme na míru, ze segmentů podle Vašich požadavků, v jakýchkoli rozměrech a jakéhokoliv materiálů a dekorů a kování.

V rámci učebny robotiky dodáváme i roboti. Vzdělávací robot Create 3 využívá koncepce robotického vysavače Roomba a představuje zcela unikátní programovací platformu. Žáci se učí nejen programovat, ale i komunikovat. Mimo robota Roomba dodáváme modulární výuková stavebnice pro žáky. Ideální pro kroky ve výuce informatického myšlení a robotiky. Konstrukce je založená na propojování barevných kostiček, a zvládne ji opravdu každý. Mimo výše uvedené dodáváme například ROBOTA S NEOMEZENÝMI MOŽNOSTNI.  Robot Fable jako takový v sobě sice neukrývá žádné senzory, ale stačí k němu přes Bluetooth připojit chytrý telefon nebo tablet s nainstalovanou aplikací Fable Face a rázem se promění v interaktivního robota s neomezenými schopnostmi včetně těch sociálních.

Specializovaní pracovníci firmy KXN CZ, s.r.o. Vám pomohou vyřešit Vámi požadovanou učebnu robotoky a to komplexně. Zhotovíme stavební úpravy, elektroinstalaci, datové rozvody, osvětlení, obklady stěn včetně akustických, pokládky podlahové krytiny, vymalujeme, namontujeme nábytek s instalací rozvodů, namontujeme interaktivní displej, keramickou tabuli a další vybavení. Současně Vám poskytneme i související služby a servis.

 

Ing. Zdeněk Kotek za firmu KXN CZ, s.r.o. ucebny@kxn.cz

https://www.kxn.cz/clanky/ucebny-a-laboratore-robotiky