Jsme divize firmy KXN CZ, s.r.o. specializující se na odborné učebny, posluchárny, laboratoře, auly a celkové vybavení pro školy. Učebny nejen navrhujeme, ale i vyrábíme a dodáváme na klíč.            

Společnost KXN CZ, s.r.o. disponuje speciality s více jak 25-ti letou zkušeností z více jak 2000 zrealizovaných laboratoří, odborných učeben vybavení škol.

Displeje instalujeme mnoha způsoby. Naši specialisté Vám poradí a najdou to nejlepší řešení.

Nejjednodušší způsob je montáž displeje pevně na stěnu pomocí držáku. Další způsob je na stěnu s elektrickým zdvihem. Tato varianta je bez tabule.

Pro variabilní možnost využívání displeje je instalace na pojízdném stojanu s kolečky. Zde je možné přemísťovat displej buď v rámci učebny, místnosti), nebo převážet mezi místnostmi. I v této variantě lze použít vozík ve variantě s elektrickým výsuvem displeje.

Dalším způsobem je umístění displeje na pevno tabulovými s otočnými křídly. Křídla dodáváme v provedení keramiky na fixy nebo na křídu, vždy povrchy magnetické.

Displej lze také namontovat na elektrický zdvich nainstalovaný na stěnu s otočnými křídly - tabulemi. 

Sofistikovanější provedení je pak instalce displejů na mechanicky zvedacím stojanu s variabilním závažích pro dlouhou životnost s vystuženými kladkami. Tato varianta umožňuje displej doplnit o křídla - tabule s dvouvrstvou keramikou vypalované 800 st., s povrchem keramiky na fixy nebo na křídu. Lze kombinovat tyto povrchy libovolně.

Možností umístění displeje je však mnohem více. Displeje instalujeme i na hliníkové pylony, s hliníkovými poličkami pro komfortní posuv displeje s vysokým rozsahem výškového posuvu. U této varianty umožňujeme před displejem posouvat keramckou tabuli, s dvouvrstvou keramikou vypalované 800 st., s povrchem keramiky na fixy nebo na křídu. Přední tabule může mít různé rozměry, popřípadě místo přední tabule může být nainstalována trojdílná tabule Triptych.

Nekomfortnější varianta umístění tabule s největší popisovací plochou je umístění displeje na pylonech v zadní vrstvě spolu s doplňkovou tabulí vedle displeje a před ní v přední vrstvě velká tabule, která je schopná zykrýt zdní tabuli spolu s displejem. Celé provedení je na hliníkových pylonech, s hliníkovými poličkami pro možnost posuvu tabulí a displeje. na tato řešení i zámek na uzamknutí přední tabule tak, aby zakrývala a chránila displej umístěn v zadní vrstvě.

Námi ověřená a instalovaná největší sestava displeje v provedení s největší přední tabulí o rozměrem šířky 4000 mm a výšky 1200 mm. Samozřejmě, že jsme  již instalovali i menší sestavy. Pylony jsou instalovány se speciálními kladkami a lanky, které jsou testovány pro vysokou zátěž s displeji. Součástí jsou i pružné dorazy v krajních polohách.

 Displeje instalujeme i s vodorovně posuvnými tabulemi které kryjí displej nebo v celé stěně s posuvnými tabulemi a demonstračními panely do odborných učeben.

 Ing. Zdeněk Kotek za firmu KXN CZ, s.r.o. ucebny@kxn.cz

https://www.kxn.cz/clanky/umisteni-interaktivnich-displeju