Společnost KXN CZ, s.r.o. vybavuje školy komplexně od podlahy, přes malou skříňku nebo veškerý nábytek až po podhledy stropu a osvětlení. Naši specialisté Vám poskytnou komplexní servis. Máme zkušenosti z více jak 2000 zrealizovaných odborných učeben, laboratoří, různých pracovišť, kabinetů a dalšího vybavení ve školách.

Horizontální žaluzie instalujeme z neprůsvitného materiálu. Lamely jsou vyrobeny z hliníku.

Lamely jsou ve tvaru písmene „Z“. V zavřeném stavu vytváří lamely celistvou plochu, která zaručuje dokonalé zastínění, guma vlisovaná po celé délce lamely zvyšuje termoregulační efekt žaluzie.

Žaluzie plní funkci sluneční clony, které umožňují velmi dobře regulovat přístup světla z vnějšku místnosti. Díky modernímu designu a široké škále barevného provedení, horizontální žaluzie dotvoří elegantním způsobem interiér a dají mu nový nevšední rozměr. Žaluzie můžete ovládat buď klikou nebo motoricky. Nejvíce se instalují v učebnách a posluchárnách pro přistínění. Horizontální žaluzie jsou vhodné nejen do místností s projekční, počítačovou a multimediální technikou.

Horizontální žaluzie můžete použít jak k zastínění velkých ploch. Díky širokému výběru materiálů a barev si doladíte prostor přesně podle svého přání a vkusu.

Přednosti a výhody:

- dekorativní prvek zastínění interiéru,
- široký výběr lamel,
- možnost elektrického ovládání,
- garantovaná plocha až do 24 m2.

Způsob ovládání:

manuálně – klikou,
elektrickým pohonem - dálkovým ovladačem nebo vypínačem.

 

 Ing. Zdeněk Kotek za firmu KXN CZ, s.r.o. ucebny@kxn.cz

https://www.kxn.cz/clanky/zatemneni-horizontalni-zaluziove