Společnost KXN CZ, s.r.o. vybavuje školy komplexně od podlahy, přes malou skříňku nebo veškerý nábytek až po podhledy stropu a osvětlení. Naši specialisté Vám poskytnou komplexní servis. Máme zkušenosti z více jak 2000 zrealizovaných odborných učeben, laboratoří, různých pracovišť, kabinetů a dalšího vybavení ve školách.

Textilní zatemnění instalujeme z neprůsvitného materiálu.

Snadná manipulace pomocí řetízkového ovládání s brzdou umožňuje zastavení rolety v jakékoliv poloze. Látka může být v různém barevném provedení. Toto zatemnění je vhodné pro místnosti s projekční technikou, počítači atd. - Textilní rolety navíjející se do tubusu vyrobeného z hliníku je možné ovládat řetízkem, klikou, popruhem nebo je lze vybavit elektromotorem. Rolety lze vysunout do jakékoli polohy. Tyto rolety lze vybavit i bočním vedením v hliníkových profilech nebo lanky. Toto zatemnění slouží pro zajištění dokonalé tmy a je vhodné i do učebny a laboratoře fyziky, kde je požadována dokonalá tma, popřípadě do dalších místností, ve kterých je požadováno zatemnění.

Zatemnění může být v provedení volně vysící, bez vodících lišt či lanek. 

Zatemňovací rolety (blackout rolety) jsou určeny především pro praktické účely ve školách, v laboratořích a administrativních pracovištích, proto je důraz kladen více na jejich funkční než estetickou stránku. Jednoduchý, účelově navržený design zatemňovací rolety však bez obtíží sladíte s interiérem dané místnosti.

Přednosti a výhody zatemňovacích rolet (blackout rolet)

+ dokonalé zastínění interiéru,
+ navíjení látky do schránky,
+ masivní vodící lišty

Zatemnění může být i v provedené látek částečně průsvitných, které slouží pro přistínění.

Způsob ovládání zatemňovacích rolet

- manuálně – řetízkem, klikou,
- Řetízkem lze ovládat pouze Zatemnění,
- elektrickým pohonem – vypínačem

 

 Ing. Zdeněk Kotek za firmu KXN CZ, s.r.o. ucebny@kxn.cz

https://www.kxn.cz/clanky/zatemneni-oken-textilni