Společnost KXN CZ, s.r.o. vybavuje školy komplexně od podlahy, přes malou skříňku nebo veškerý nábytek až po podhledy stropu a osvětlení. Naši specialisté Vám poskytnou komplexní servis. Máme zkušenosti z více jak 2000 zrealizovaných odborných učeben, laboratoří, různých pracovišť, kabinetů a dalšího vybavení ve školách.

Vertikální žaluzie instalujeme z neprůsvitného i poloprůsvitného materiálu. Lamely mohou být vyrobeny z textilie, plastu či dýhy.

Žaluzie plní funkci sluneční clony, které umožňují velmi dobře regulovat přístup světla z vnějšku místnosti. Současně tvoří i efektivní dekoraci interiéru. Díky modernímu designu a široké škále barevného provedení, vertikální žaluzie dotvoří elegantním způsobem interiér a dají mu nový nevšední rozměr. Žaluzie můžete ovládat buď řetízkem nebo motoricky. Nejvíce se instalují v učebnách a posluchárnách pro přistínění. Vertikální žaluzie jsou vhodné nejen do místností s projekční, počítačovou a multimediální technikou.

Vertikální žaluzie můžete použít jak k zastínění velkých ploch, tak i k předělení velkých místností. Díky širokému výběru materiálů a barev si doladíte prostor přesně podle svého přání a vkusu.

Přednosti a výhody:

- dekorativní prvek zastínění interiéru,
- široký výběr lamel v provedení látka,
- škála výběru nehořlavých materiálů,
- atypická provedení,
- možnost elektrického ovládání,
- garantovaná plocha až do 12,5 m2.

Způsob ovládání:

manuálně – šňůrkou a řetízkem. Šňůrkou lamely stahujeme do stran, řetízkem lamely naklápíme
elektrickým pohonem - dálkovým ovladačem nebo vypínačem
Lze volit typ stahování panelů na stranu (k ovládáním, od ovládání), do středu nebo ke krajům (tzv.opona).

Zatemnění může být i v provedené látek částečně průsvitných, které slouží pro přistínění.

 

 Ing. Zdeněk Kotek za firmu KXN CZ, s.r.o. ucebny@kxn.cz

https://www.kxn.cz/clanky/zatemneni-vertikalni-zaluziove